Ako to začalo a prebiehalo?

Zmena vizáže láka mnohé ženy. Na premenu imidžu s farebnou typológiou, zmenu vizáže sa do televízie prihlásila Beatka, ktorá má rada hlavne športový štýl a zatiaľ netušila akým je farebným typom a aké farby by jej najlepšie pristali. Najskôr sme urobili farebnú typológiu a potom sme sa vydali na “ nákupy“ do dohodnutej predajne pripraviť vhodné outfity pre reláciu City Lady.Premena imidžu s farebnou typológiou

Farebná typológia – odhalenie

Počas farebnej typológie sme zistili, že Beatkina farebnosť je pomerne neutrálna, ale viac chladná. Pristali jej hlavne letné stredne tmavé a mierne tmavé odtiene, ale prijateľné boli aj jesenné farby tlmeného typu.

Príprava – skúšanie, skúšanie a skúšanie …

Prešli sme spolu celú predajňu Peek and Cloppenburg a zobrali sme so sebou do kabínky všetko, čo vyzeralo nádejne z hľadiska farby, strihu aj veľkosti. Beátka skúšala usilovne všetko čo sme pobrali, ale samozrejme pri skúšaní sme narazili na obvyklé problémy, že niečo ťahalo, nesedelo na postave, alebo bola nejaká iná “ zrada“, prečo sme to nemohli vziať so sebou. Pri bežných nákupoch prejdem s klientkou celý obchodný dom, ale tu sme boli limitované časom a dohodnutým obchodom pre výpožičky. No a samozrejme aj tým, aby sa to dalo spolu kombinovať do outfitov.

Farebný typ Tmavé leto – čo teda Beatke pristane?

Premena imidžu s farebnou typológiou, zmena vizáže - farebný typ Tmavé letoTmavé leto je najtmavším tlmeným letným typom. Pristanú mu stredne tmavé a mierne tmavé odtiene farieb ako napríklad malinová, vínovočervená, námornícka modrá, horká čokoláda, ružovohnedá, antracit, uhľová …

Tmavé leto je  farebný typ tmavý a tlmený, ktorý je svetlejší ako zimné typy, ale je tmavší ako tlmený letný typ. Najviac sa podobá tmavému alebo tlmenému jesennému typu a býva s ním aj často zamieňaný.Premena imidžu s farebnou typológiou, zmena vizáže - farebný typ Tmavé leto

Beátka ani netušila ako pekne môže vyzerať, kým nevyskúšala aj iné farby ako doposiaľ nosila a modely, ktoré jej padli. Niektoré farby si intutívne vyberala správne už pred premenou, teraz však pre ňu nákupy budú hračkou.

Zmena vizáže a premena imidžu Beatky

Beátka preskúšala v predajni kopu modelov a z toho sme vybrali pár, ktoré následne predviedla v televízii TVBA.

Najväčśim prekvapením bolo keď sme objavili skrytý potenciál nenápadnej, športovej dievčiny. Pod nenápadným zovňajškom a vrstvami oblečenia sa skrývala skvelá postava. Beatka netušila ako sexi môže niekedy vyzerať.

Na bežné dni môže samozrejme nosiť obľúbený športový štýl, ale každá žena chce byť niekedy iná.

Na ples sme vybrali Beatke dlhé šaty v hnedej farbe. Myslím že v nich vyzerala výborne. Ak by sme pridali ešte večerný slávnostný účes a večerné líčenie, bolo by to výborné.

Páči sa vám Beátka v modeloch, ktoré skúšala?

Bežne sa Beátka oblieka zväčša do nenápadného športového štýlu, po vyskúšaní aj iných modelov sme len pozerali, aká je to kočka!

Tipy pre farebný typ Tmavé leto si môžete pozrieť tu na blogu, aj na PINTERESTe.

Beatku som pred začiatkom natáčania aj nalíčila, ľahké prirodzené líčenie vyhovuje jej naturelu.